Un acord între Washington și Moscova ar salva multe vieți, a declarat sâmbătă președintele american Donald Trump după un dialog cu omologul său rus, Vladimir Putin, la un summit în Vietnam, informează site-ul agenției de știri Reuters.

“Am căzut de acord foarte rapid”, le-a spus Trump reporterilor la bordul avionului prezidențial Air Force One în timpul zborului spre Hanoi.”Va salva un număr imens de vieți”, a completat liderul american.

Potrivit Kremlinului, cei doi șefi de stat și-au confirmat angajamentul față de suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Siriei, cerând tuturor părților implicate în conflictul sirian să participe în mod activ la procesul de pace de la Geneva, potrivit unui comunicat comun aprobat de cei doi președinți în cursul summitului organizației pentru Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC), în Vietnam.

Moscova și Washingtonul au căzut de acord și asupra faptului că nu există o soluție militară la conflictul sirian, potrivit textului unui comunicat comun aprobat de cei doi președinți în cursul summitului organizației pentru Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC), în Vietnam.

“Am discutat intermitent în timpul reuniunii. Părem să avem o impresie foarte bună unul despre celălalt și o relație bună având în vedere faptul că nu ne știm atât de bine”, a adăugat Trump.

Președintele american a mai explicat că o relație bună cu Rusia este importantă pentru SUA, spunând că Moscova ar putea ajuta Washingtonul în soluționarea crizei nord-coreene.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/donald-trump-afirma-ca-un-acord-ruso-american-in-privinta-siriei-ar-salva-multe-vieti-am-cazut-de-acord-foarte-rapid-44030.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/donald-trump-afirma-ca-un-acord-ruso-american-in-privinta-siriei-ar-salva-multe-vieti-am-cazut-de-acord-foarte-rapid-44030-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv