Tensiunile de la Dinamo au ajuns în punctul în care fanii s-au năpustit peste jucători în cantonamentul de la Săftica.

Ajunși la saturație după rezultatele proaste ale echipei, coroborate cu escapadele bahice ale fotbaliștilor, cunoscute publicului larg sau doar în cercuri restrânse, suporterii au decis să aplice o corecție, cel puțin verbală, lui Steliano Filip & co. – vezi detalii aici.

Costache, prima lovitură oferită lui Becali

Nemulțumirile pătimașilor suporteri nu au mai putut fi controlate în momentul în care Dinamo și CFR au anunțat că au bătut palma pentru transferul lui Valentin Costache, atacantul de 19 ani al “câinilor” care a avut reprezentații apreciate pe teren și controversate în afara acestuia.

Conform surselor EVZ, jucătorul și-a manifestat instant interesul pentru a se muta în Gruia, mai ales că salariul său va fi de 8000 euro la CFR Cluj, cu mult peste venitul actual de la Dinamo.

Anunțul transferului a alimentat spiritele și la rivala lui Dinamo, Gigi Becali anunțând că Mihai Stoica și Nicolae Dică s-au opus venirii lui Costache la Steaua. În cazul în care tânărul jucător va confirma la CFR Cluj, cei doi subalterni ai latifundiarului din Pipera vor urma să suporte sancțiuni pentru această decizie.

“Eu l-am vrut, dar alţii din club nu l-au vrut. Dacă nu sunt convins de un jucător îi întreb pe Dică și pe Meme. La Coman nu a mai contat, nu am întrebat pe nimeni. Costache e fotbalist de valoare. Cine m-a întors din drum îmi va da socoteală dacă o să ajungă fotbalist mare”, a fost reacția lui Gigi Becali.

CFR a pregătit o doua lovitură

Numai că transferul lui Valentin Costache nu este singura bombă pregătită de CFR Cluj pe piața transferurilor în această iarnă.

“Nu este vorba de Nemec,vârful lui Dinamo este curtat intens de mai multe formații din Europa. Două echipe din Turcia îi oferă un salariu mare lui Adam Nemec, în jur de 400.000 euro pe an”, au precizat sursele EVZ din anturajul “haitei”.

Conform persoanelor autorizate din anturajul lui Negoiță, patronul lui Dinamo și-a dat acordul pentru trecerea lui Ionuț Nedelcearu la CFR Cluj. Fundașul de 21 de ani, care în prezent este convocat la naționala Under21, are șanse mari să se alăture din această iarnă lotului codus de Dan Petrescu.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSport
Tensiunile de la Dinamo au ajuns în punctul în care fanii s-au năpustit peste jucători în cantonamentul de la Săftica. Ajunși la saturație după rezultatele proaste ale echipei, coroborate cu escapadele bahice ale fotbaliștilor, cunoscute publicului larg sau doar în cercuri restrânse, suporterii au decis să aplice o corecție, cel...

Preluat de la EVZ