UPDATE ora 14,00 Incendiul de la hală a început din cauza unor lucrări de sudare/tăiere, pentru care nu s-au luat măsurile de apărare necesare, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu. “Au ars: circa 900 mp acoperiș din panouri tip sandwich, o stație de tratare apă, material lemnos circa 10 tone, patru bazine de 5 tone din fibră cu izolație de poliester, diverse agregate și utilaje, 2 motoare auto de RABA, o pompă satelit, 5 cutii smoală, 10 valuri carton asfaltat, 2 tone de mături nuiele, 30 mp de folie PVC cu membrană, 1,5 tone ciment-quart, grătare plastic circa un metru cub, 10 uși PVC, 5 tablouri electrice, un transformator electric. Deasemenea au fost deteriorate țevi, panouri de inox și două punți auto”. 

Flăcările au fost observate puțin timp înainte de ora 10,00. Până la sosirea salvatorilor, singura persoană care se afla în hala plină cu materiale plastice și lemne a reușit să se autoevacueze. Fumul negru și  dens se observa de la câțiva kilometri distanță. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Florentin Daciu, la fața locului s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 12  subofițeri. La fața locului locului au ajuns și două echipaje de poliției și unul de la Serviciul de Ambulanță al Județului Tulcea. 

Pentru că incendiul se manifesta la o hală cu o suprafață de 1000 mp și exista riscul de a se extinde la restul clădirilor din complexul societății, dar și spre vegetația uscată din zonă, la fața locului s-a deplasat și Comandantul Detașamentului de pompieri Tulcea, Daniel Petrov. Comanda intervenției a fost preluată de prim-adjunctul acestuia, lt col Vasile Șoavă. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 13,00. Cauza și pagubele produse de uriașul incendiu vor fi stabilite în urma unei anchete a poliției și a pompierilor. 

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/incendiu-hala-carniprod-tulcea.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/incendiu-hala-carniprod-tulcea-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
UPDATE ora 14,00 Incendiul de la hală a început din cauza unor lucrări de sudare/tăiere, pentru care nu s-au luat măsurile de apărare necesare, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu. “Au ars: circa 900 mp acoperiș din panouri tip sandwich, o stație de tratare apă, material...

Preluat de la EVZ