„Moţiunea de cenzură de săptămâna viitoare pe care PNL intenţionează să o depună în Parlament este felul în care putem să încercăm să oprim guvernarea PSD – ALDE de a distruge, de a face rău mediului de afaceri şi economiei româneşti. Toate aceste inovaţii, toate aceste impredictibilităţi, toate aceste măsuri care se anunţă şi apoi se abandonează, gen split TVA, impozitul pe cifra de afaceri, toate aceste măsuri care s-au adoptat în ultima săptămână pun presiuni pe mediul economic şi lasă fără bani administraţiile locale”, a spus Cristian Buşoi.

Totodată, vicepreședintele PNL subliniază că obiectivul principal al moțiunii de cenzură este demiterea Guvernului condus de Mihai Tudose, pe motiv că toate promisiunile din campania electorală nu au fost respectate conform programului de guvernare.

„Este un semnal puternic de a-i opri pe pesedişti. Sigur, obiectivul maximal este să reuşim să demitem acest Guvern prin moţiune de cenzură. Pe lângă faptul că au minţit şi şi-au încălcat toate promisiunile din campania electorală şi din programul de guvernare, fac şi lucruri iresponsabile, care pun în pericol viitorul României”, a precizat liberalul.

Cristian Buşoi s-a aflat la Iaşi pentru lansarea volumului “Cum vindecăm sistemul de sănătate din România – Analiză, diagnostic şi soluţii concrete de reformă”.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Moţiunea de cenzură de săptămâna viitoare pe care PNL intenţionează să o depună în Parlament este felul în care putem să încercăm să oprim guvernarea PSD - ALDE de a distruge, de a face rău mediului de afaceri şi economiei româneşti. Toate aceste inovaţii, toate aceste impredictibilităţi, toate aceste...

Preluat de la EVZ