Aseară, un grup de ultrași ai lui Dinamo a mers în cantonamentul echipei la Buftea, iar aceștia s-au certat cu o parte dintre jucători. Cel mai „șifonat” a fost Steliano Filip. Evenimentul a fost anunțat de jurnalistul Horațiu Ciornei, care, potrivit mesajului său postat pe Facebook, a fost extrem de tensionat. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele.

„Scandal mare aseară în cantonamentul lui Dinamo. Suporteri care au intrat în incintă. Steliano Filip, inamicul public numărul unu. Dialog încins. Dinamovistul e dorit afară. Zice că nu mai vine. Poliţia chemată să intervină”, scrie jurnalistul Horaţiu Ciornei, pe Facebook.

Fanii dinamoviști cu greu îl mai suportă de finanțatorul Ionuț Negoiță, după ce s-a aflat că acesta are de gând să vândă clubul pentru că „nu-l mai interesează”. Imediat, PCH a luat o poziție dură în privința patronului trupei din Ștefan cel Mare. „Negoiţă e la fel ca mulţi dintre noi, CRETIN! Vrea să fugă, vinde ce mai poate. Urmează Nemec! Nemulţumirile se strigă din peluză, pe net e apă de ploaie. Mobilizarea se face la meciuri. Vă aşteptăm pe toţi!”, au scris cei din PCH pe pagina de Facebook.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Aseară, un grup de ultrași ai lui Dinamo a mers în cantonamentul echipei la Buftea, iar aceștia s-au certat cu o parte dintre jucători. Cel mai „șifonat” a fost Steliano Filip. Evenimentul a fost anunțat de jurnalistul Horațiu Ciornei, care, potrivit mesajului său postat pe Facebook, a fost extrem...

Preluat de la EVZ