Siteul gsp.ro relatează un eveniment violent petrecut, vineri spre sâmbătă noaptea, în clubul „Loft” din București. Meme Stoica, directorul sportiv al FCSB, a fost prezent în localul respectiv, împreună cu Teodora, fiica lui, dar și cu Dan Petrache, prietenul acesteia. De asemenea, în club a venit și Marius Ianul, nepotul lui Gigi Becali, oficial al FCSB. Un martor a povestit pentru sursa citată că, din senin, a izbucnit un scandal uriaș.

„Am ajuns în club după ora 1:00. Meme Stoica era deja acolo. La masă mai erau fata lui, Teodora, dar şi iubitul ei, Dan Petrache. A fost şi Marius Ianuli, dar și alte personaje. La un moment dat a început un scandal monstru, pur și simplu s-au luat la bătaie. Nu știu exact de la ce s-au luat… Se băteau ca în luptele de stradă. Se băteau….”

“Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reușit și au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ținut de cinci, șase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sărit Meme și Teodora și se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute. Meme Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Lumea a fugit, nu știa pe unde să iasă. Mache a ieșit pe ușa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor. Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! Petrache a căzut într-un șanț în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo. Meme urla în curte că Vă omor pe toți!. Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la față, se învineţise… Au fost scene șocante!”, a povestit martorul.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSport
Siteul gsp.ro relatează un eveniment violent petrecut, vineri spre sâmbătă noaptea, în clubul „Loft” din București. Meme Stoica, directorul sportiv al FCSB, a fost prezent în localul respectiv, împreună cu Teodora, fiica lui, dar și cu Dan Petrache, prietenul acesteia. De asemenea, în club a venit și Marius Ianul,...

Preluat de la EVZ