După ce suporterii au luat cu asalt baza de antrenament de la Săftică pentru a aplica jucătorilor o corecție fizică, căpitanul lui Dinamo a oferit prima reacție despre situația de la club.

Fundașul și căpitanul lui Dinamo lasă de înțeles că nu mai poate să rămână la echipă după ce fanii, furioși, l-au înjurat de soție și copil.

“Nu mai pot. Nu e corect. Au ajuns să îmi înjure soția și fetița. E prea mult! Să mă înjure pe mine, să spună ce vor de mine, dar să înjure de soție și fetiță?”, a declarat Steliano Filip pentru gsp.ro.

Dinamo se află în cel mai critic punct din ultimii ani, Negoiță fiind la un pas să mai vândă încă un titular crescut în “Groapă” către o rivală, informație oferită în exclusivitate de EVZ. – toate detaliile, AICI.

Nici patronul lui Dinamo nu este într-o poziție foarte bună în relația cu ultrașii echipei, acesta fiind contestat dur și alungat de la alb-roșii. Iar reacția lui Negoiță nu s-a lăsat așteptată, omul de afaceri transmițând, prin vocea lui Ionel Dănciulescu, că vinde clubul oricărei persoane care îi oferă 2 milioane de euro. 

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSport
După ce suporterii au luat cu asalt baza de antrenament de la Săftică pentru a aplica jucătorilor o corecție fizică, căpitanul lui Dinamo a oferit prima reacție despre situația de la club.Fundașul și căpitanul lui Dinamo lasă de înțeles că nu mai poate să rămână la echipă după ce...

Preluat de la EVZ