Familia a anunțat că va avea o discuție cu medicii, pentru a discuta despre tratamentul necesar afecțiunilor Regelui Mihai I. 

TVR anunță că Regele este supravegheat îndeaproape de consiliera sa, Constanţa Iorga, care s-a mutat de câţiva ani în Elveţia. La reşedinţa privată din Elveţia mai sunt, încă de anul trecut, două călugăriţe ortodoxe care, alturi de infirmierele şi medicii elveţieni, îl îngrijesc pe Regele Mihai.

Reamintim că, la începutul săptămânii, a venit anunțul potrivit căruia starea de sănătate a monarhului este extrem de gravă. „Starea Regelui Mihai s-a agravat, iar Majestatea Sa prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei”, se preciza în comunicatul de luni.

Regele Mihai se află la reşedinţa sa din Elveția, la Aubonne, o localitate situată la circa 20 de km de Lausanne. După apariția comunicatului, s-a speculat că Majestatea Sa ar putea fi internat la Spitalul Universitar din Lausanne, considerat cel mai bun din Elveţia, dar până la urmă s-a optat pentru îngrijirea la domiciliu.

Un enorm scandal a izbucnit între urmașii Regelui, după ce Principesa Margareta și soțul acesteia, Radu Duda, i-au interzis nepotului Majestății Sale, Principele Nicolae, să-și viziteze bunicul. Scandalul s-a terminat cu acuzații de violențe și plângeri la poliție, fără urmări penale, însă.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Familia a anunțat că va avea o discuție cu medicii, pentru a discuta despre tratamentul necesar afecțiunilor Regelui Mihai I. TVR anunță că Regele este supravegheat îndeaproape de consiliera sa, Constanţa Iorga, care s-a mutat de câţiva ani în Elveţia. La reşedinţa privată din Elveţia mai sunt, încă de anul trecut, două călugăriţe...

Preluat de la EVZ