Președintele american Donald Trump a abordat, astăzi, subiectul înălțimii și greutății liderului nord-coreean Kim Jong Un, afirmând pe un ton aparent sarcastic că nu l-ar numi niciodată “scund și gras” și meditând asupra ideii ca în cele din urmă ar putea să devină prieteni.

Președintele american, care recent a fost descris de presa de stat nord-coreeană drept un “bătrân nebun”, a răspuns printr-un mesaj pe Twitter la insultele Phenianului.

“De ce Kim Jong-un m-ar insulta numindu-mă «bătrân», în condițiile în care eu nu l-aș numi NICIODATĂ «scund și gras»? Oh, mă străduiesc atât de mult să-i fiu prieten – și poate într-o zi acest lucru se va întâmpla!”, afirmă Trump într-un mesaj pe Twitter.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/donald-trump-afirma-aparent-sarcastic-ca-nu-l-ar-insulta-niciodata-pe-kim-jong-un-numindu-l-scund-si-gras-44039.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/donald-trump-afirma-aparent-sarcastic-ca-nu-l-ar-insulta-niciodata-pe-kim-jong-un-numindu-l-scund-si-gras-44039-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv