Șase persoane au fost rănite, în urmă cu puțin timp, pe DN67B, în zona localității Smeura, din județul Argeș, după ce șoferul unei mașini nu a păstrat distanța regulamentară și a lovit autoturismul din față.

Potrivit Poliției Argeș, accidentul s-a produs pe DN67B, pe sensul de mers către Pitești, două mașini fiind implicate în coliziune.

„Din primele cercetări, este vorba despre o lovitură din spate, pe fondul nepăstrării distanței. Șapte persoane solicită îngrijiri medicale. Momentan se circulă pe o singură bandă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir.

La rândul său purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a spus că șase persoane au fost transportate la unități medicale pentru îngrijiri.

„La accidentul rutier de la Smeura au fost șase victime, dintre care un copil. Victimele au fost preluate de cinci ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD”, a precizat Epure.

Polițiștii continuă cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sase-persoane-intre-care-un-copil-au-fost-ranite-in-urma-coliziunii-dintre-doua-masini-44040.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sase-persoane-intre-care-un-copil-au-fost-ranite-in-urma-coliziunii-dintre-doua-masini-44040-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv