“Din datele pe care le am, dacă aproximăm timpul în care sunt deschise librăriile, hypermarketurile și magazinele de desfacere a presei la 10 ore pe zi, înseamnă că romanul «Testamentul lui Abraham» se vinde în ritm de 600 de unități pe zi.”, a precizat Igor Bergler, autorul cărții care se vinde extrem de bine, în această perioadă.

Ritmul de vânzare al cărtții lui Igor Bergler este de o carte pe minut, acest lucru întâmplându-se de mai bine de 60 de zile, de când s-a lansat. Secretele acestei performanțe sunt o distribuție care acoperă toate locurile de vânzare disponibile, precum și o strategie și o campanie de marketing spectaculoase. 

“Cititorii sunt îndrăgostiți de «Testamentul lui Abraham», de la felul în care arată coperta, până la bogația extraordinară a textului – totul la cartea aceasta e fascinant. Avem deja mii de reacții ale citorilor, care ne spun cât de încântați sunt de carte. Mult mai încântați chiar decât de «Biblia pierdută», primul roman al lui Bergler.”, a precizat Jean Harris, traducatoarea de limba engleză a celor două romane.

«Biblia pierdută» este romanul românesc cel mai vândut de la revoluție încoace, depășind 100.000 de exemplare la numai doi ani de la apariție și achizitionat deja de edituri importante din 11 țări și aflat în curs de negociere cu alte opt. Așa cum stau acum lucrurile, “Testamentul lui Abraham” va depăși recordurile romanului “Biblia Pierdută”.

“Vânzările înregistrate de «Testamentul lui Abraham» în nici două luni de la apariție și ritmul incredibil al acestora fac din Igor Bergler unul dintre autorii români cel mai bine vânduți din ultimii 25 de ani – orice nou roman al său reușește să detroneze cărți și autori aflați de multă vreme în topurile literare din România. O carte fabuloasă, un adevărat regal pentru iubitorii de thrillere inteligente și nu numai. Ne bucură enorm că a ales să-și publice cartea la noi.”, a precizat Dan Vidrașcu, directorul Editurii Litera, pentru Mediafax. 

“Testamentul lui Abraham” se va lansa oficial la București, pe data de 25 noiembrie, la ora 15.00, la standul Editurii Litera, în cadrul celui mai important eveniment editorial al României, Târgul de carte Gaudeamus, care se va ține, ca de obicei, în pavilionul Central de la Romexpo.

Igor Bergler este scriitor, regizor, realizator de televiziune, critic de film, specialist în marketing. Este doctor în Științe Economice și a fost de-a lungul timpului professor la diverse universități. A scris cel mai vândut roman românesc din ultimii 20 de ani,”Biblia pierdută”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/o-carte-pe-minut-ritmul-in-care-se-vinde-bestesellerul-testamentul-lui-abraham-de-igor-bergler-cand-va-avea-loc-lansarea-in-romania-44038.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/o-carte-pe-minut-ritmul-in-care-se-vinde-bestesellerul-testamentul-lui-abraham-de-igor-bergler-cand-va-avea-loc-lansarea-in-romania-44038-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv