Potrivit US News, printre orașele care merită să fie vizitate de turiștii din toată lumea, se numără și Timișoara, care ocupă locul secund după Geneva.

Turiștii care vor să se aventureze în Timișoara, al treilea oraș ca mărime din România, pot admira clădirile cu influențe arhitecturale baroce, scriu jurnaliștii de la US News. Orașul a fost capitală otomană timp de 160 de ani, în acea perioadă fiind construit un front în perimetrul său.Părți ale acestuia există și astăzi, turiștii mai putându-se bucura de baruri de jazz, restaurante și galerii de artă.

Puteți face turul orașului cu bicicleta, bucurându-vă de numeroasele parcuri ale Timișoarei. În plus, există mai multe piețe în centrul orașului, unde puteți sta confortabil la terasă și savura o băutură delicioasă. De asemenea, Timișoara are o viață de noapte vibrantă, având o serie de cluburi techno care prind viață după lăsarea întunericului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/orasul-din-romania-care-a-ajuns-pe-lista-scurta-a-americanilor-imediat-dupa-geneva-44034.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/orasul-din-romania-care-a-ajuns-pe-lista-scurta-a-americanilor-imediat-dupa-geneva-44034-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv