În anii 1990, Daniel Gabriel Husein era știut de frică de cei mai puternici interlopi din Brăila, după ce, din postura de mână dreaptă a celebrului Titel Crăcănatu, reușise să se impună prin fapte de o violență inimaginabilă.

Această brutalitate i-a adus lui Husein o poreclă cu accente rusești, fapt pentru care, de multe ori, era confundat, mai degrabă, cu raket.  Se ştie despre el că i-ar fi tăiat mâinile unui rival cu o sabie.

Interlopul a plecat în Spania, unde a continuat să ducă acelaşi stil de viaţă, pentru care ulterior a fost şi condamnat la 20 de ani de închisoare. A fost elibera însă înainte de termen din Penitenciarul Focşani.

Revenit pe străzi, interlopul brăilean pare să ducă o viață complet lisită de griji. Acesta a publicat, pe o rețea de socializare, o mulțime de fotografii de diferite sindrofii la care a fost invitat și unde îi cântă la ureche cei mai în vogă și evident, mai costisitori lăutari, cum sunt Adi Minune și Florin Salam, scrie Spynews.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În anii 1990, Daniel Gabriel Husein era știut de frică de cei mai puternici interlopi din Brăila, după ce, din postura de mână dreaptă a celebrului Titel Crăcănatu, reușise să se impună prin fapte de o violență inimaginabilă.Această brutalitate i-a adus lui Husein o poreclă cu accente rusești, fapt...

Preluat de la EVZ