Astfel, începând de duminică, pentru o săptămână, pe mai multe străzi din Bucureşti vor fi impuse restricţii de circulaţie, potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere din Capitală. 

Începând de duminică, 12 noiembrie, până pe 20 noiembrie, se vor desfăşura filmări ce presupun restricţii de trafic. Între orele 7:00 și 20:00 este programată o filmare pe Strada Gării de Nord, în dreptul imobilului cu numărul 6-8, în parcarea de vizavi. Filmarea va presupune întreruperea cu intermitenţă a traficului rutier. Tot duminică, și tot între orele 7:00 și 20.00, vor fi restricţii și în Parcul Gării de Nord şi în parcarea din faţa parcului, din Piaţa Gării de Nord.

Pe 15 noiembrie, între orele 7:00 și 20:00, vor fi făcute filmări în spatele blocului Dunărea din Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Pe 18 noiembrie, între orele 7:00 și 20:00, va avea loc o filmare dinamică pe traseul Piaţa Muncii – Circul de Stat şi retur. Totodată şi pe traseul Bulevardul Dinicu Golescu şi retur. 

În 19 noiembrie, de la ora 7:00 la 22.00, traficul va fi întrerupt, cu intermitenţe, pe Strada Episcopiei, Strada Nicolae Golescu, Strada Constantin Escaru, Strada George Enescu numerele 27-29 şi pe Strada Boteanu numerele 1-3.

Tot pe 19 noiembrie, de la 7:00 la 22:00, este programată încă o filmare dinamică pe traseul Piaţa Muncii – Circul de Stat şi retur.

Pe 19 şi 20 noiembrie, între orele 7:00 și 21:00, se va filma în Centrul Istoric, pe Strada Poştei şi pe Strada Franceză. Accesul auto va fi permis doar între orele 6:00 și 10:00, pe 20 noiembrie.

„Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să se facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi”, se arată în comunicat.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInformatii utile
Astfel, începând de duminică, pentru o săptămână, pe mai multe străzi din Bucureşti vor fi impuse restricţii de circulaţie, potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere din Capitală. Începând de duminică, 12 noiembrie, până pe 20 noiembrie, se vor desfăşura filmări ce presupun restricţii de trafic. Între orele 7:00...

Preluat de la EVZ