Traficul a fost  blocat, astăzi, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către capitală, din cauza unui autotren încărcat cu bușteni, care s-a defectat între localitățile Murfatlar și Medgidia.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost întreruptă pe sensul către București al autostrăzii A2 Constanța – București, la km 203, între localitățile Murfatlar și Medgidia, din cauza unui autotren încărcat cu bușteni care a rămas de-a curmezișul pe partea carosabilă. Potrivit sursei citate, autotrenul a avut probleme tehnice la sistemul de frânare.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația pe sensul către București al autostrăzii A2 Constanța – București s-a reluat în condiții normale. Traficul fusese întrerupt după ce un autotren încărcat cu bușteni a rămas de-a curmezișul pe partea carosabilă.

rootstireaActualitate/Esential
Traficul a fost  blocat, astăzi, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către capitală, din cauza unui autotren încărcat cu bușteni, care s-a defectat între localitățile Murfatlar și Medgidia. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost întreruptă pe sensul către București al autostrăzii A2...

Preluat de la romania ntv