Accidentul  a avut loc, puțin după miezul nopții, la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Decebal din centrul Constanței. Potrivit martorilor, o mașină Audi, la volanul căreia se afla o femeie, ar fi circulat cu mare viteză  pe strada Mircea, având prioritate, izbindu-se violent de un autotursim Ford care, venind dinspre strada perpendiculară, nu i-a acordat prioritate. 

În urma impactului puternic, mașina Ford în care se aflau cei doi tineri a lovit un stâlp electric de pe trotuar, s-a izbit de o mașină parcată regulamentar și a ricoșat în clădirea ISU Dobrogea. Pompierii și echipele de descarcerare, precum și cadrele medicale de pe două ambulanțe au intervenit rapid să salveze victimele. 

După ce au fost descarcerați, cei doi tineri au fost resuscitați minute în șir dar nu au mai putut fi salvați, fiind declarați decedați. Erau colegi la o tavernă din apropiere și plecau de la serviciu. Femeia din mașina Audi era conștientă, acuzând doar dureri de picioare, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență. Potrivit martorilor accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive și al neacordării de prioritate în intersecție. 

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-fata-isu-2-morti-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-fata-isu-2-morti-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Accidentul  a avut loc, puțin după miezul nopții, la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Decebal din centrul Constanței. Potrivit martorilor, o mașină Audi, la volanul căreia se afla o femeie, ar fi circulat cu mare viteză  pe strada Mircea, având prioritate, izbindu-se violent de un autotursim Ford care, venind...

Preluat de la EVZ