Remarcile lui Traian Băsescu au fost făcute, luni, de la tribuna Senatului, în timpul dezbaterilor pe marginea inițiativei legislative pentru reglementarea exploatării și exportului masei lemnoase provenind din România. 

Ssenatorul PNL, Ion Marcel Vela, i-a dat replica lui Traian Băsescu, spunând de la tribuna plenului Senatului, că liberalii au obținut un scor mult mai bun (peste 30%) ca PMP la alegerile locale parțiale din 5 noiembrie. Liberalul Florin Oancea a câștigat mandatul de primar al municipiul Deva 


Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare interzicerea exportului de lemne de foc cu diametrul de maximum 20 de centimetri până la 4 metri lungime, pentru o perioadă de maximum trei ani.

Iniţiată de un grup de parlamentari preponderent PNL, propunerea legislativă a fost adoptată de Camera superioară a Parlamentului cu 91 de voturi pentru şi o abţinere, după ce senatorii au votat împotriva raportului comun de respingere al Comisiilor economică şi de mediu.

Raportul de respingere a proiectului de lege al PNL a fost adoptat, luni de senatori, cu 69 voturi pentru, 28 împotrivă și 7 abtineri.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Remarcile lui Traian Băsescu au fost făcute, luni, de la tribuna Senatului, în timpul dezbaterilor pe marginea inițiativei legislative pentru reglementarea exploatării și exportului masei lemnoase provenind din România. Ssenatorul PNL, Ion Marcel Vela, i-a dat replica lui Traian Băsescu, spunând de la tribuna plenului Senatului, că liberalii au obținut un...

Preluat de la EVZ