Incidentul a avut loc, astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, unde un cetățean bulgar, de 40 de ani, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria. Poliţiştii de frontieră împreună cu reprezentanți ai ANAF cât și cu inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului. 

În interiorul portbagajului au descoperit, în spaţiul roții de rezervă, 79.980 de țigarete (3.999 pachete) marca „Compliment Blue” fără marcaje fiscale, de provenienţă Duty Free.
Bărbatul a declarat că nu știa despre existența ţigărilor din autoturism și că se deplasa în localitatea Mangalia pentru a achiziționa diferite piese auto. Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de 40.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. 


Autovehiculul, în valoare de 6.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor.Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, cetățeanul bulgar fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, potrivit purtătorului de cuvânt al Gărzii de Coastă, Ionela Pasat. (Foto-Garda de Coastă)  

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tigari-vama-4a.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tigari-vama-4a-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Incidentul a avut loc, astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, unde un cetățean bulgar, de 40 de ani, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria. Poliţiştii de frontieră împreună cu reprezentanți ai ANAF cât și cu inspectorii...

Preluat de la EVZ