Băiețelul în vârstă de doi ani care duminică a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Timișoara, fiind transportat la spital în stare gravă, a murit din cauza sângerărilor interne.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, medicul Mihai Gafencu, a declarat, luni dimineața, corespondentului Mediafax, că băiețelul a murit, în noaptea de duminică spre luni, din cauza sângerărilor interne masive.

”Nu am mai putut face nimic pentru el. A fost operat pentru oprirea sângerărilor organelor interne, două dintre ele erau sparte. A murit după ieșirea din operație”, a afirmat medicul Mihai Gafencu.

Copilul de doi ani a căzut, ieri, de la etajul nouă al unui bloc aflat pe Calea Șagului din Timișoara pe parbrizul unei mașini.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Potrivit vecinilor, copilul a fost lăsat nesupravegheat și a căzut după ce plasa de la un geam s-a deschis.

“Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului. În cauză vor fi dispuse măsuri legale”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Timiș.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/copilul-de-doi-ani-care-a-cazut-de-la-etajul-9-al-unui-bloc-a-murit-44065.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/copilul-de-doi-ani-care-a-cazut-de-la-etajul-9-al-unui-bloc-a-murit-44065-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv