TVR anunță că Principesa Moştenitoare a ieşit din reşedinţa privată a Regelui, din Aubonne, dar a refuzat să dea un interviu, precizând că nu își dorește nici ca Regele Mihai să fie filmat, aşa în suferinţă, pentru că Majestatea Sa vrea să rămână în amintirea românilor aşa cum a fost în cei 96 de ani, în putere, demn.

Totuși, conform aceleiși surse, regele Mihai se află încă sub supravegherea medicilor elveţieni, trei infirmiere şi un terapeut vin la domiciliu, zilnic, pentru diverse proceduri medicale. După câteva nopţi grele, în care a fost mai agitat, a primit un tratament care-l ajută să doarmă, ceea ce l-a întremat.


El a fost stabilizat acum patru zile, este conştient în cea mai mare parte a timpului, vorbeşte, recunoaşte persoane. Alteţa Sa Regală Margareta a povestit că a întrebat ce s-a întâmplat, de ce este atât de multă lume în jurul Majestăţii Sale.

Atunci când a fost întrebată de ce nu l-a primit pe Nicolae să își vadă bunicul, Principesa Margareta a spus că aceasta este dorinţa Majestăţii Sale. După ce Nicolae şi-a pierdut titlul de principe, a mai existat o întâlnire între acesta şi Regele Mihai, întâlnire care nu i-a făcut bine Majestăţii Sale şi după care a cerut să nu se mai întâlnească cu nepotul său, scrie Știri.tvr.ro

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
TVR anunță că Principesa Moştenitoare a ieşit din reşedinţa privată a Regelui, din Aubonne, dar a refuzat să dea un interviu, precizând că nu își dorește nici ca Regele Mihai să fie filmat, aşa în suferinţă, pentru că Majestatea Sa vrea să rămână în amintirea românilor aşa cum a...

Preluat de la EVZ