Dragnea a menționat, printre altele, că PSD se luptă astăzi cu “mize grele”, cum ar fi reforma fiscală, reforma din justiție, creșterea veniturilor românilor, relansarea economiei și aducerea la zi a infrastructurii , iar, din păcate, adversarii politici, dar și alți adversari ‘implicați ilegal în lupta pentru putere’, încearcă, cu orice preț, să pună piedici eforturilor guvernanților.

‘PSD nu va da înapoi. Când vrei să smulgi societatea din stagnare trebuie să îți asumi un anumit tip de acțiune și să o duci până la capăt, indiferent de piedici și de adversari (…) Cu siguranță știți și vedeți că mulți nu vor schimbare și vor încerca să ne oprească. Sistemul însuși, despre care se vorbește generic, manifestă totdeauna, oriunde, o rezistență la schimbare. Sunt unii care se simt amenințați de aceste schimbări (…) și vor încerca să te lovească, să ne lovească. Sunt mulți care au de pierdut în urma schimbărilor pe care am început să le facem, dar să nu uitați că cei mai mulți, zdrobitor de mulți au de câștigat’, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că nu va accepta să fie complice cu cei care se opun reformelor, indiferent de obstacolele care i se pun în față.

Dragnea a afirmat că nu vrea să fie complice cu cei care vor “să țină România pe loc”, cu cei care timp de 12 ani au construit “cu migală” un sistem ‘corupt și nenorocit’ care ‘sugrumă drepturi și libertăți’, care vor să se substituie democrației și votului a milioane de români pentru a controla țara, care vor să fie mai presus de lege și nu doresc ca România să devină cu adevărat un stat de drept, cu cetățeni liberi, ale căror drepturi fundamentale să fie respectate.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Dragnea a menționat, printre altele, că PSD se luptă astăzi cu 'mize grele', cum ar fi reforma fiscală, reforma din justiție, creșterea veniturilor românilor, relansarea economiei și aducerea la zi a infrastructurii , iar, din păcate, adversarii politici, dar și alți adversari 'implicați ilegal în lupta pentru putere', încearcă,...

Preluat de la EVZ