Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat azi că respinge categoric toate acuzațiile aduse de DNA, după ce procurorii i-au adus la cunoștință că este urmărit penal pentru cinci capete de acuzare în legătură cu un dosar ce vizează Tel Drum.

“Trebuie să recunosc că este o poveste lungă. Resping categoric acuzațiile. Ce spun de ani de zile că nu am legături cu acea societate, mențin. Să vedem pe ce se bazează aceste afirmații. O parte din cele relatate astăzi au fost cercetate odată, nu cred, dar poate nu știu, dacă în 2001 a cercetat OLAF. Eu am înțeles că în 2001 am făcut eu cu mine un grup infracțional”, a declarat Liviu Dragnea.

“Să văd ce grup am constituit acum 16 ani.(…) Ieri pe Gabi Petrea l-am susținut să fie președinte TSD…alt grup infracțional”, a precizat Dragnea.

DNA a anunțat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privința acordării de contracte.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unui sesizări a OLAF (Oficiul european antifraudă), transmisă procurorilor pe 30 septembrie 2016, privind suspiciuni de obținere nelegală pentru lucrări de reabilitare de drumuri județene a unor fonduri europene.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/dragnea-dupa-ce-a-fost-pus-sub-urmarire-penala-resping-categoric-acuzatiile-44083.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/dragnea-dupa-ce-a-fost-pus-sub-urmarire-penala-resping-categoric-acuzatiile-44083-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv