Aşa cum a anunţat Evenimentul Zilei în exclusivitate, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și președintele PSD, a ajuns astăzi la DNA într-o calitate pentru care există bănuiala rezonabilă că a săvârșit o faptă penală. La ieşire, liderul social-democraţilor nu a dorit să facă niciun comentariu cu privire la vizita de la DNA.

ACUZAȚII GRAVE pentru Dragnea: 5 capete de acuzare, prejudiciu de 21 milioane euro!

Dan Andronic despre bătălia momentului

Dan Andronic și-a justificat afirmația cum că ”bătălia se poartă la nivelul instrumentelor de propagandă”, devoalând faptul că o pagină de facebook ce poartă însemnele oficiale ale DNA, – fără ca nimeni din oficialii DNA să raporteze pagina în cazul în care este falsă- comunicatul DNA în cazul TelDrum este postat și sponsorizat. Mai exact, susține jurnalistul cineva a băgat niște bani ca să-l vadă cât mai multă lume.


”Se numește uzurpare de calități oficiale și cineva a luat comunicatul și l-a postat acolo”, a precizat Dan Andronic.

Dragnea a fost contrazis de OLAF. LOVITURĂ DE GRAŢIE ÎN DOSARUL TELDRUM? Reacţie de ultimă oră

Despre cazul TelDrum în care Liviu Dragnea a fost pus astăzi oficial sub acuzare, jurnalistul Dan Andronic a precizat la RTV că este o bătălie de propagandă, una îl scot vinovat pe Dragnea, alții nevinovat. Tot în intervenția de la postul de televiziune, acesta a vorbit și despre continua campanie de imagine în care se află actuala șefă a DNA- posibile scenarii și variante care ar viza drumul spre președinție- în contextul în care dezvăluirile din ultima perioadă i-au afectat credibilitatea.

Dragnea, contrazis de OLAF

Oficiul European Antofraudă (OLAF) susține într-un comunicat de presă că a găsit dovezi care demonstrază relații nepotrivite între funcționarii publici și firmele contractante, dar și falsificarea de documente în timpul procedurilor de achiziții. Paguba ar fi de 21 de milioane de euro. La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat ultima vizită de la DNA, fiind convins că acest nou dosar pe numele său nu se bazează pe probe ci este doar o încercare de destabilizare a partidului pe care îl conduce.

Demisia lui Dragnea. Anunțul făcut după audierea de la DNA

Liderului PSD, cinci capete de acuzare

Liderului PSD i s-a adus la cunoștință că are 5 capete de acuzare: două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de grup infracțional organizat. Prejudiciu: 21 de milioane de euro. Iată reacţiile acestuia cu privire la aceste acuzaţii.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Aşa cum a anunţat Evenimentul Zilei în exclusivitate, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și președintele PSD, a ajuns astăzi la DNA într-o calitate pentru care există bănuiala rezonabilă că a săvârșit o faptă penală. La ieşire, liderul social-democraţilor nu a dorit să facă niciun comentariu cu privire la vizita...

Preluat de la EVZ