Ai un bolid cu mulți cai putere, poți parca unde vrei! Asta se pare că este deviza șoferilor care-și parchează mașina de fițe chiar pe trecerea de pietoni. Din păcate, mulți dintre șoferii care parchează neregulamentar nu sunt sancționați asa cum legea prevede.

Exemplul zilei este un constănțean și-a lăsat mașina chiar pe trecerea de pietoni, la intersecția dintre strada Răscoalei cu Ștefan cel Mare.

“Să parchezi neregulamentar a devenit o modă la Constanța. Nimeni nu face nimic. În alte țări astfel de contravenții se sancționează aspru. Din cauza mașinilor parcate anapoda, unele chiar pe trecerea de pietoni, oamenii sunt nevoiți să se expună unor riscuri majore și să circule pe stradă, nu pe trotuar”, a declarat un constănțean.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/constanta-un-sofer-si-a-parcat-masina-de-fite-chiar-pe-trecerea-de-pietoni-video-44082.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/constanta-un-sofer-si-a-parcat-masina-de-fite-chiar-pe-trecerea-de-pietoni-video-44082-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv