„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de Instagram a Mădălinei Ghenea.

Fanii au început imediat să se întrebe ce s-a întâmplat. „Ce s-a întâmplat?”, „Sunteţi OK?”, „Sper că nu v-aţi despărţit” sunt doar câteva dintre reacţiile celor care o iubesc necondiționat. 

Surse apropiate familiei declarau pentru Cancan.ro că tensiunile din cuplu nu sunt o noutate. „Surprinzător, după naştere, flacăra pasiunii s-a stins un pic. Au apărut mici disensiuni, dar nimic grav”. 

 Matei Stratan a negat toate zvonurile. „Mădălina nu a fost plecată nici măcar o secundă de lângă copilul nostru, când a plecat am fost împreună câteva zile ca o familie, nicidecum fără copil. De asemenea, nu am luat nici o pauză. A fost mereu alături de copilul ei aşa cum am fost şi eu”, declara pentru aceeași sursă Matei Stratan. Mădălina Ghenea şi Matei Stratan nu sunt căsătoriţi, ei având o fetiţă de şapte luni.

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/postarea-madalinei-ghenea.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/postarea-madalinei-ghenea-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de Instagram a Mădălinei Ghenea.Fanii au început imediat să se întrebe ce s-a întâmplat. „Ce s-a întâmplat?”, „Sunteţi OK?”, „Sper că nu...

Preluat de la EVZ