Sfârșit tragic pentru un român aflat în Marea Britanie. Bărbatul de 36 de ani din Brăila a fost ucis cu sânge rece, pe o stradă dintr-o suburbie a Londrei. Victima a fost atacată de opt bărbați cu cagule, în momentul în care a ieșit dintr-un club.

Potrivit debraila.ro, cei opt indivizi care l-au atacat pe brăilean sunt toți români. Atacatorii l-au bătut pe acesta cu bâtele de baseball, apoi l-au abandonat în stradă, într-o baltă de sânge. Polițiștii au fost alertați de către oamenii care locuiesc în zonă.

Oamenii legii l-au găsit pe Sorin Serbu în viață, însă a murit la spital, după aproximativ o oră și jumătate, din cauza rănilor grave pe care le-a suferit. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sfarsit-crunt-pentru-un-roman-aflat-in-marea-britanie-barbatul-a-fost-lovit-cu-batele-de-baseball-si-a-fost-abandonat-intr-o-balta-de-sange-44070.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sfarsit-crunt-pentru-un-roman-aflat-in-marea-britanie-barbatul-a-fost-lovit-cu-batele-de-baseball-si-a-fost-abandonat-intr-o-balta-de-sange-44070-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv