O fetiță în vârstă de numai opt ani, pilot de mașini de curse, a murit într-un accident produs în vestul Australiei în timpul unei curse de drag. Vehiculul pe care îl conducea fata s-a lovit de un parapet de beton și pilotul nu a avut nicio șansă.  

Anita Board era singură pe pistă și efectua o tură de probă când mașina în care se afla s-a izbit de o barieră de beton la Perth Motorplex, a spus poliția. Paramedicii i-au oferit primul ajutor și au transportat-o la spital, dar o zi mai târziu a murit.

Fata încerca să obțină licența pentru a participa la curse de juniori, a declarat Australia National Drag Racing Association (ANDRA). Ea tocmai împlinise opt ani, vârsta minimă legală pentru a participa la cursele de juniori, și se afla la volanul unui dragster de 210cc.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sfarsit-tragic-pentru-o-fetita-de-opt-ani-a-murit-in-timp-ce-pilota-o-masina-de-curse-44079.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sfarsit-tragic-pentru-o-fetita-de-opt-ani-a-murit-in-timp-ce-pilota-o-masina-de-curse-44079-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv