Potrivit federaţiei franceze, sportivul a căzut în timpul unui antrenament de coborâre în staţiunea canadiană Nakiska, scrie news.ro. Poisson avea 35 de ani şi era component al lotului de schi alpin al Franţei.

Două sportive, mamă și fiică, au murit în accident! Unde s-a întâmplat TRAGEDIA

Reamintim că duminică alte două sportive, mama și fiica, și-au pierdut viața în accident când se întorceau acasă, în Serbia, de la Campionatul Mondial de Culturism desfășurat la Bistrița.


Cele doua femei au fost implicate intr-un accident rutier grav, aproape de casa.  In acelasi accident a mai murit o adolescenta de 16 ani, aflata in aceeasi masina. Barbatul de la volan este in stare grava. Milica Besiac a participat la Campionatele Mondiale de Culturism si Fitness din Bistrita, alaturi de mama sa Branislava Jovanovic. Cea din urma a obtinut locul IV la categoria Masters Bodyfitness +45.

Dupa concurs, cele doua au plecat spre Serbia, iar in apropierea orasului Kovacica, masina a fost implicata intr-un grav accident rutier, potrivit stirileprotv.

Potrivit presei locale, autoturismul in care se aflau cele doua s-a ciocnit cu un camion. In urma impactului deosebit de puternic Branislava Jovanovic si Milica Besiac, alaturi de o alta adolescenta de 16 ani au murit pe loc. Barbatul care se afla la volan, care, se pare este tatal Milicai si sotul Bratislavei, a fost si el grav ranit. Acesta a fost transportat la urgenta la un centru medical din Bratislava, unde medicii se chinuie sa-l mentina in viata.

Loading…

rootstireaActualitate/Esential
Potrivit federaţiei franceze, sportivul a căzut în timpul unui antrenament de coborâre în staţiunea canadiană Nakiska, scrie news.ro. Poisson avea 35 de ani şi era component al lotului de schi alpin al Franţei. Două sportive, mamă și fiică, au murit în accident! Unde s-a întâmplat TRAGEDIAReamintim că duminică alte două...

Preluat de la EVZ