Două adolescente în vârstă de 16 de ani, din comunele Văleni și Muntenii de Sus, județul Vaslui, au reclamat că au fost sechestrate și violate de trei bărbați, unul dintre aceștia fiind polițist. IPJ Vaslui a început cercetările.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, Antonela Pălie, a declarat, astăzi, că adolescentele s-au prezentat la Poliție și au formulat plângere împotriva celor trei bărbați. Mai multe persoane urmează să fie audiate în acest caz.

”Sunt două persoane vătămate, minore, care au formulat plângeri, inițial la IPJ Vaslui, în care au menționat că au fost sechestrate și agresate sexual, deci violate, de trei persoane. Una dintre persoane ar fi un agent de Poliție, în prezent ancheta este efectuată de către doamna prim-procuror pentru a stabili dacă, într-adevăr, cele sesizate sunt reale și dacă autorii sunt cei indicați în plângeri”, a spus Antonela Pălie.

Surse locale declară că fetele au participat la petrecere, după care ar fi urmat faptele sesizate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta, a declarat că se fac verificări cu privire la conduita agentului din cadrul IPJ Vaslui.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/trei-barbati-din-vaslui-intre-care-si-un-politist-acuzati-ca-au-violat-doua-minore-44074.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/trei-barbati-din-vaslui-intre-care-si-un-politist-acuzati-ca-au-violat-doua-minore-44074-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv