Doi tineri de 25 și 19 ani și-au pierdut viața aseară, în urma unui cumpit accident ce a avut loc în județul Galați, între Barcea și Drăgănești, în care au fost implicate trei vehicule, respectiv o căruță, un BMW și un Mercedes Vito. 

Potrivit viata-libera.ro, tragedia s-a produs după ce șoferul BMW-ului a efectuat o depășire și a lovit pe contrasens căruța nesemnalizată în care se aflau doi bărbați, o femeie și un copil. Din impact, mașina s-a răsturnat și a lovit un Mercedes Vito. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 Din datele anchetatorilor, șoferul care a provocat nu avea permis de conducere. Tânărului în vârstă de 25 de ani, decedat în urma impactului, îi fusese suspendat, pe 20 octombrie, dreptul de a conduce, după ce fusese prins circulând cu viteză excesivă. 

Sursă video: viata-libera.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-cumplit-provocat-de-soferul-unui-bmw-cu-permisul-suspendat-pentru-viteza-el-si-o-fata-de-19-ani-au-sftrsit-striviti-video-44125.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-cumplit-provocat-de-soferul-unui-bmw-cu-permisul-suspendat-pentru-viteza-el-si-o-fata-de-19-ani-au-sftrsit-striviti-video-44125-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv