O blondă ajunsă celebră după ce a dat șpagă unui polițist ca să îi ducă iubuitului arestat telefoane mobile, cartele GSM și alcool, a fost trimisă în judecată, alături de concubin, după ce  ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Brăila au finalizat cercetările, iar procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus trimiterea în judecată a celor doi.

DGA transmite că bărbatul este acuzat de dare de mită, instigare la dare de mită și instigare la introducerea în mod ilicit de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor și alcool.


Blonda este judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită și instigare la introducerea în mod ilicit de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor și alcool.

Ofițerii D.G.A. – S.J.A. Brăila au fost sesizați la data de 2 septembrie a.c cu privire la faptul că P.M., deținut în arestul unității de poliție din localitate, i-a oferit unui agent de poliție suma de 150 lei pentru a-l determina să-și încalce atribuțiile de serviciu, respectiv să introducă în arest bunuri interzise la deținere, banii urmând să-i fie remiși de către C.I.P., concubina deținutului.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
O blondă ajunsă celebră după ce a dat șpagă unui polițist ca să îi ducă iubuitului arestat telefoane mobile, cartele GSM și alcool, a fost trimisă în judecată, alături de concubin, după ce  ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Brăila au finalizat cercetările, iar procurorul...

Preluat de la EVZ