Poliția Română anunță că doi brazilieni au fost depistați pe aeroportul Otopeni, în timp ce transportau cu aproximativ două kilograme de cocaină în stomac. Cele două persoane au fost reținute de procurori.

În total, trei persoane, două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, sunt cercetate pentru trafic internațional de droguri de mare risc. Două dintre aceste au fost depistate având în stomac droguri.

“La data de 10 noiembrie, cei trei au fost depistați în Aeroportul București-Otopeni. În urma controlului la aparatul scaner-corporal cu raze X la care au fost supuși, s-a constatat că doi dintre ei ar deține în stomac, cașete de aproximativ 3 cm cu substanțe stupefiante. Aceștia au fost conduși la o unitate spitalicească, pentru examinarea medicală și pentru a se elimina obiectele ce ar conține droguri, din corp. Astfel, de la una dintre femei au fost scoase 129 de cașete cu 1.537 grame de cocaină, iar de la bărbat 43 de cașete ce conțineau 426 grame de cocaină. Din cercetări a reieșit că aceștia au călătorit cu o cursă aeriană pe ruta Sao Paolo, Brazilia – Zurich, Elveția – București, urmând să se deplaseze cu autocarul în Istanbul, Turcia”, transmite Poliția Română într-un comunicat de presă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/doi-cetateni-brazilieni-cu-2-kg-de-cocaina-in-stomac-prinsi-pe-aeroportul-otopeni-44105.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/doi-cetateni-brazilieni-cu-2-kg-de-cocaina-in-stomac-prinsi-pe-aeroportul-otopeni-44105-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv