Schiorul francez David Poisson a murit pe loc, după ce a pierdut unul dintre schiuri și a lovit un copac, în timp ce se antrena pentru proba de coborâre în stațiunea canadiană Nakiska.

„Când am ajuns la fața locului, am preluat această persoană și am constatat decesul acesteia”, a explicat purtătorul de cuvânt al paramedicilor, Adam Loria, citat de presa canadiană.

Poisson a ieșit de pe pârtie către finalul traseului, a pierdut unul dintre schiuri și a trecut prin plasa de securitate, înainte de a se lovi de un copac, a declarat pentru AFP un membru al staff-ului echipei de schi alpin a Italiei, care se antrenează de asemenea la Nakiska.
 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/doliu-in-lumea-sportului-schiorul-francez-david-poisson-a-murit-pe-loc-dupa-ce-a-intrat-intr-un-copac-44115.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/doliu-in-lumea-sportului-schiorul-francez-david-poisson-a-murit-pe-loc-dupa-ce-a-intrat-intr-un-copac-44115-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv