Tânărul, în vârstă de 33 de ani, are o relaţie cu Melania, în vârstă de 47 de ani, dar care arată ca la 20 datorită pasiunii ei pentru fitness. Cuplul a încercat să păstreze relaţia un secret, spunând tuturor că sunt doar prieteni.

S-au bucurat de nenumărate vizite intime după ce îşi împătăşeau pasiunea comună: fitnessul.

Foto: Olly Murs (stanga)


O sursă din showbiz a dezvăluit faptul că Melania „s-a îndrăgostit de Olly anul trecut după ce şi-a intrat în formă”.

„S-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Au început să vorbească prin mesaje pentru foarte mult timp, unele mesaje fiind foarte, foarte intime”, a mai declarat aceasta.

Sursa secretă a mai dezvăluit că „începutul relaţiei lor s-a bazat foarte mult pe o pasiune comună, fittnes. El era fanul ei, credea că are un trup incredibil”.

Cei doi sunt de nedespărţit de atunci, iar acum că adevărul s-a aflat, nici nu mai trebuie să-şi ascundă iubirea, scrie The Sun.

Foto: Melanie Sykes

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/olly.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/olly-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Tânărul, în vârstă de 33 de ani, are o relaţie cu Melania, în vârstă de 47 de ani, dar care arată ca la 20 datorită pasiunii ei pentru fitness. Cuplul a încercat să păstreze relaţia un secret, spunând tuturor că sunt doar prieteni.S-au bucurat de nenumărate vizite intime după...

Preluat de la EVZ