string(0) “”
[1]=>
string(469) “Criticând sâmbătă seara politica migratorie a cancelarului Angela Merkel, directorul artistic al Chanel a spus că ”nu e posibil ca deşi existând decenii întregi între evenimente, să ucizi milioane de evrei ca să faci loc după aceea  altor milioane de duşmani ai lor’‘. ”Eu vă spun ceva oribil”, a prevenit creatorul german cunoscut pentru plăcerea sa de a provoca.


[2]=>
string(500) “Karl Lagerfeld a subliniat că Franţa ”ţară a drepturilor omului”, a adăpostit 10-20.000 de migranţi. Angela Merkel ”care avea deja milioanecare bine integraţi, care muncesc, nu avea nevoie de încă un milion doar pentru a-şi crea imaginea de suflet caritabil, după imaginea de mamă vitregă pe care o arătase  în povestea crizei Greciei’‘, a mai spus el în timpul emisiunii prezentată de Thierry Ardisson.

[3]=>
string(461) “Consiliul superior al audiovizualului deja sesizat de mai multe ori, a’ propos de emisiunea lui Thierry Ardinson, a precizat că va studia secvenţa şi va vedea daca va fi cazul declanşării unei proceduri.
În 2011, creatorul britanic John Galliano a fost demis de Dior şi a căzut în dizgraţie după ce a proferat beat fiind injurii antisemite într-o cafenea pariziană, chiar dacă ulterior şi-a cerut public scuze.

}
–>

Criticând sâmbătă seara politica migratorie a cancelarului Angela Merkel, directorul artistic al Chanel a spus că ”nu e posibil ca deşi existând decenii întregi între evenimente, să ucizi milioane de evrei ca să faci loc după aceea  altor milioane de duşmani ai lor’‘. ”Eu vă spun ceva oribil”, a prevenit creatorul german cunoscut pentru plăcerea sa de a provoca.

Karl Lagerfeld a subliniat că Franţa ”ţară a drepturilor omului”, a adăpostit 10-20.000 de migranţi. Angela Merkel ”care avea deja milioanecare bine integraţi, care muncesc, nu avea nevoie de încă un milion doar pentru a-şi crea imaginea de suflet caritabil, după imaginea de mamă vitregă pe care o arătase  în povestea crizei Greciei’‘, a mai spus el în timpul emisiunii prezentată de Thierry Ardisson.


Consiliul superior al audiovizualului deja sesizat de mai multe ori, a’ propos de emisiunea lui Thierry Ardinson, a precizat că va studia secvenţa şi va vedea daca va fi cazul declanşării unei proceduri.
În 2011, creatorul britanic John Galliano a fost demis de Dior şi a căzut în dizgraţie după ce a proferat beat fiind injurii antisemite într-o cafenea pariziană, chiar dacă ulterior şi-a cerut public scuze.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
string(0) '' => string(469) 'Criticând sâmbătă seara politica migratorie a cancelarului Angela Merkel, directorul artistic al Chanel a spus că ''nu e posibil ca deşi existând decenii întregi între evenimente, să ucizi milioane de evrei ca să faci loc după aceea  altor milioane de duşmani ai lor''....

Preluat de la EVZ