Dmitri Medvedev, premierul și fost președinte al Rusiei, s-a întâlnit cu președintele Donald Trump la summitul ASEAN de la Manila, afirmând despre liderul american că este o “persoană deschisă și bine intenționată”.

Premierul rus a declarat că a discutat cu Trump după o cină dedicată aniversării a 50 de ani de la înființarea Asociației Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN).

Medvedev a mai spus că relațiile ruso-americane sunt acum la cel mai jos nivel din ultimele decenii, după ce SUA au declarat Rusia drept inamic, “nu doar oponent” prin impunerea de noi sancțiuni, relatează agenția de presă RIA.

Cu vizite oficiale în Japonia, Coreea de Sud, China, Vietnam și Filipine, acesta este cel mai lung turneu în Asia efectuat de către un președinte american în ultimii 25 de ani.

În timpul vizitei în Vietnam, președintele SUA s-a întâlnit și cu omologul său rus, Vladimir Putin, cu care a avut “două sau trei” conversații succinte, în cursul summitului organizației pentru Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC).

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a descris drept “normal” dialogul cu omologul său american, Donald Trump, despre care a spus că se comportă “corect și amical”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/medvedev-afirma-despre-trump-ca-este-deschis-bine-intentionat-dupa-o-intrevedere-cu-acesta-44112.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/medvedev-afirma-despre-trump-ca-este-deschis-bine-intentionat-dupa-o-intrevedere-cu-acesta-44112-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv