Ideea unei tinere din Moldova de a-și invita la petrecerea de ziua ei pe actualul ei prieten, dar și alți 3 foști iubiți s-a terminat la Poliție. Potrivit publika.md, cei patru s-au luat la bătaie într-un club din Chișinău după ce unul dintre ei și-a adus aminte, după câteva pahare, că fata îl înșelase în timp ce el era plecat în străinătate.

Cel mai tare a avut de suferit actualul prieten al fetei, împotriva căruia ceilalți s-au coalizat. A fost nevoie de intervenția a două echipaje speciale ale poliției pentru a pune capăt conflictului. Tinerii au continuat cearta și la secția de poliție.

“Dar cine ești tu, cerbule… Tu nu te-ai gândit că o să te întâlnești cu mine pe urmă? Și acum ce dacă ai chemat poliția? Te ucid”, l-a amenințat unul dintre foștii iubiți pe un altul.

Pe de altă parte, tânăra neagă că ar avea o relație cu băiatul care a fost agresat de ceilalți 3 și spune că „de la nica toată s-au luat la bătaie”. El susține însă că e actualul iubit al fetei. Toți riscă acum să se aleagă cu amenzi.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/o-tanara-si-a-chemat-fostii-iubiti-la-ziua-ei-cei-patru-au-incheiat-petrecerea-la-politie-44122.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/o-tanara-si-a-chemat-fostii-iubiti-la-ziua-ei-cei-patru-au-incheiat-petrecerea-la-politie-44122-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv