Ministerul Turismului a publicat, săptămâna trecută, o listă care cuprinde nu mai puțin de 108 agenții de turism a căror licență a fost retrasă în acest an, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare sau care au preferat să părăsească singure afacerea de tour-operator. Astfel, la 35 de firme le-a fost retrasă licența pentru diverse nereguli, din care una pentru funcționare fără poliță valabilă de asigurarea. Restul s-au „predat” singure și și-au încetat activitatea. Asta cel puțin pe hârtie pentru că, practic, nimic nu e sigur.

Lista firmelor rămase fără licență pentru nereguli


Printre tour-operatorii mai cunoscuți pentru păcatele lor care au nemulțumit mii de turisști care și-au încheiat, cel puțin formal, activitatea, pentru nerespectarea legii, se numără: Horoscop, Omnia Turism,Campus Travel, Business&Travel Agency, VVV Tour, A&S World Travel, Vilegia Tourism, Expert Voyage, Beyond Dracula Travel, Agenius Travel, Play Travel, Fresh Travel, Vox Travel, Renașterea Centrul de Pelerinaje, Quasar Sport, Dornik Tour, Eastern Travel, Sunrise Holidays, Kaiser Travel, Mac Travel, Cool Tim Medigo Tour, Seven Seas Travel, Ema Tours&Travel, Travelia Oficce, Q&A Travel Service, Attika Travel, Magictrip.ro, Lime Interactive, Holidays Dreams Management, Rezervări Vacanțe, Edutour și Katy Travel.

Dar asta nu înseamnă că simpla vizionare a acestor firme vă vor scuti de necazuri. Lista completă a firmelor cu licența retrasă de Ministerul Turismului poate fi accesată pe adresa turism. gov.ro.

Urmează perioada vacanțelor de iarnă.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Ministerul Turismului a publicat, săptămâna trecută, o listă care cuprinde nu mai puțin de 108 agenții de turism a căror licență a fost retrasă în acest an, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare sau care au preferat să părăsească singure afacerea de tour-operator. Astfel, la 35 de firme le-a...

Preluat de la EVZ