După ce DNA a confirmat informațiile oferite de EVZ și l-a acuzat pe Liviu Dragnea de crearea unui prejudiciu de 21 de milioane euro prin deturnare de fonduri, a venit rândul liderului PSD să își revină din amnezia și să o amenințe, voalat, pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

“Eu n-am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire de genul acesta. Dar, dacă este adevărată provestea cu porcul, eu cred că acel porc este un nesimțit și chiar un penal și ar trebui să verifice foarte atent această situație.

Citește: Prima REACȚIE a lui Dragnea după comunicatul DNA

Eu zic că asta e o perioadă în care trebuie să vorbească niște oameni care încă sunt în funcții, care au fost în funcții și care să vorbească de lucruri serioase. Se discută în ultima perioadă despre Sistem, despre posibile acțiuni ilegale, nu cred că discutăm acum de povestea porcului”, a fost prima reacție a lui Liviu Dragnea după devoalările făcute de EVZ prin intermediul jurnalistului Dan Andronic.


Vehement în momentul negării, Dragnea și-a adus aminte, subit, după anunțul făcut de DNA, că poate să ofere detalii despre celebra tăiere a porcului. Cu această ocazie, Liviu Dragnea a anunțat că vrea să reediteze evenimentul. După aceste declarații, nici afirmațiile lui Traian Băsescu nu mai par ireale – vezi detalii AICI

”Pot să îmi aduc aminte cu cine l-am mai tăiat și le mai fac o invitație. 

N-am fost niciodată cu Sebi nici la Sinaia, la Chilia-n port pentru statul de drept. Nici acolo, imi pare rau, n-am fost invitat”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Citește: Dragnea a RĂBUFNIT în DIRECT!
Citește: MĂRTURIE.  Liviu Dragnea a prezis VIITORUL Laurei Codruța Kovesi
Citește: Dragnea face praf Sistemul Paralel: Un SISTEM OCUL ȘI NENOROCIT

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
După ce DNA a confirmat informațiile oferite de EVZ și l-a acuzat pe Liviu Dragnea de crearea unui prejudiciu de 21 de milioane euro prin deturnare de fonduri, a venit rândul liderului PSD să își revină din amnezia și să o amenințe, voalat, pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.“Eu...

Preluat de la EVZ