string(0) “”
[1]=>
string(126) “Vestul provinciei Kermanshah, care se învecinează cu Irakul, a fost lovit duminică seara de un puternic seism.


[2]=>
string(395) “Cutremurul, care a fost resimţit în toată partea vestică a Iranului, s-a soldat cu 423 de morţi şi 7.370 de răniţi, potrivit celui mai recent bilanţ oficial al Teheranului. În Irak, autorităţile au numărat 8 morţi şi 336 de răniţi, scrie AFP, citată de Agerpres.

[3]=>
string(383) “‘Vreau să-i asigur pe toţi cei care suferă că guvernul a început să acţioneze cu toată puterea şi depune eforturi pentru a rezolva această problemă cât mai repede posibil’, a declarat preşedintele Rohani la coborârea sa din avion, pe aeroportul din Kermanshah (420 de km sud-vest de Teheran), la puţin timp după orele 09:30 (06:00 GMT).

[4]=>
string(171) “Sute de MORȚI și mii de RĂNIȚI în cel mai mare CUTREMUR din acest an | UPDATE

[5]=>
string(114) “

[6]=>
string(318) “În ceea ce priveşte reconstrucţia, „le cer tuturor responsabililor guvernamentali, tuturor liderilor militari, tuturor societăţilor de caritate şi organizaţiilor non-guvernamentale să ajute Fundaţia pentru locuinţe şi să nu facă nimic separat”, a adăugat Rohani.

[7]=>
string(257) “Organism caritabil semi-public, Fundaţia pentru locuinţe a fost înfiinţată de ayatollahul Khomeini, fondatorul Republicii Islamice Iran. Obiectivul său principal este de a ajuta cât mai mulţi năpăstuiţi să-şi găsească adăpost

}
–>

Vestul provinciei Kermanshah, care se învecinează cu Irakul, a fost lovit duminică seara de un puternic seism.

Cutremurul, care a fost resimţit în toată partea vestică a Iranului, s-a soldat cu 423 de morţi şi 7.370 de răniţi, potrivit celui mai recent bilanţ oficial al Teheranului. În Irak, autorităţile au numărat 8 morţi şi 336 de răniţi, scrie AFP, citată de Agerpres.

‘Vreau să-i asigur pe toţi cei care suferă că guvernul a început să acţioneze cu toată puterea şi depune eforturi pentru a rezolva această problemă cât mai repede posibil’, a declarat preşedintele Rohani la coborârea sa din avion, pe aeroportul din Kermanshah (420 de km sud-vest de Teheran), la puţin timp după orele 09:30 (06:00 GMT).


Sute de MORȚI și mii de RĂNIȚI în cel mai mare CUTREMUR din acest an | UPDATE

În ceea ce priveşte reconstrucţia, „le cer tuturor responsabililor guvernamentali, tuturor liderilor militari, tuturor societăţilor de caritate şi organizaţiilor non-guvernamentale să ajute Fundaţia pentru locuinţe şi să nu facă nimic separat”, a adăugat Rohani.

Organism caritabil semi-public, Fundaţia pentru locuinţe a fost înfiinţată de ayatollahul Khomeini, fondatorul Republicii Islamice Iran. Obiectivul său principal este de a ajuta cât mai mulţi năpăstuiţi să-şi găsească adăpost

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/iran-cutremur2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/iran-cutremur2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
string(0) '' => string(126) 'Vestul provinciei Kermanshah, care se învecinează cu Irakul, a fost lovit duminică seara de un puternic seism. ' => string(395) 'Cutremurul, care a fost resimţit în toată partea vestică a Iranului, s-a soldat cu 423 de morţi şi 7.370 de răniţi, potrivit...

Preluat de la EVZ