Rafael Nadal, liderul clasamentului mondial ATP, s-a retras astăzi din Turneul Campionilor de la Londra, din cauza unei accidentări la genunchi, după o înfrângere în partida inaugurală împotriva belgianului David Goffin.

Spaniolul a resimțit dureri încă de luna trecută și s-a mai retras o dată, de la Mastersul de la Paris. Meciul dintre Nadal și Goffin a durat două ore și 41 de minute și s-a încheiat cu victoria în trei seturi a belgianului, scor 7-6, 6-7, 6-4.

Retragerea de la Londra nu-i va afecta lui Nadal prima poziție în clasamentul mondial până la sfârșitul anului. El va fi înlocuit la Turneul Campionilor de un alt spaniol, Pablo Carreno Busta, ocupantul locului 10 în ierarhia mondială. În cealaltă partidă din grupa A (grupa Pete Sampras), bulgarul Grigor Dimitrov (6 ATP) a trecut de austriacul Dominic Thiem (4 ATP), scor 6-3, 5-7, 7-5.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/rafael-nadal-s-a-retras-de-la-turneul-campionilor-44110.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/rafael-nadal-s-a-retras-de-la-turneul-campionilor-44110-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv