Întrebată dacă șeful statului își menține cu privire la președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, după ce DNA a anunțat că-l urmărește penal, vechea opinie potrivit căreia persoanele cu probleme în justiție nu trebuie să ocupe funcții de conducere în stat, Dobrovolschi a zis:

„Referitor la acest subiect aș face o singură precizare, faptul că președintele Romaniei își dorește o justiție independentă și puternică. Beneficiarul unei asemenea justiții este societatea și mai mult de atât nu este de adăugat. Este un lucru la care președintele României ține foarte mult”

Întrebată dacă ieri, după ce DNA a declanșat urmărirea penală a lui Liviu Dragnea, președintele Klaus Iohannis a discutat cu liderul PSD, purtătorul de cuvânt al Cotroceniului a spus:„Nu voi face precizări suplimentare. Dacă era o discuție oficială v-ar fi fost comunicată”.

Despre moțiunea de cenzură a PNL, ea a spus că Iohannis își dorește un climat de “liniște” în politică.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seară, la România TV, că, în opinia sa, nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar “făcut”, acest aspect fiind de fapt, în opinia sa, în beneficiul politic al preşedintelui Klaus Iohannis. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întrebată dacă șeful statului își menține cu privire la președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, după ce DNA a anunțat că-l urmărește penal, vechea opinie potrivit căreia persoanele cu probleme în justiție nu trebuie să ocupe funcții de conducere în stat, Dobrovolschi a zis: „Referitor la acest subiect aș face o...

Preluat de la EVZ