Circulația rutieră este restricționată, la ora transmiterii știrii, pe Autostrada Soarelui după ce un autoturism a intrat într-o autoutilitară a lucrătorilor de la drumuri, care montau panouri parazăpezi, șoferul mașinii fiind grav rănit, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este restricționată pe Autostrada A2, la kilometrul 23+500 de metri, din cauza unui accident rutier care a avut loc pe sensul de mers Constanța – București. Un autoturism a intrat într-o autoutilitară a lucrătorilor de la drumuri, care montau panouri parazăpezi”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliției Române, remis Mediafax.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit grav și, la ora transmiterii știrii, este inconștient.

În prezent este restricționată banda de urgență și jumătate din prima bandă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/trafic-restrictionat-pe-autostrada-soarelui-o-masina-a-intrat-intr-o-autoutilitara-a-lucratorilor-de-la-drumuri-44119.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/trafic-restrictionat-pe-autostrada-soarelui-o-masina-a-intrat-intr-o-autoutilitara-a-lucratorilor-de-la-drumuri-44119-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv