Acțiunea de plantare va avea loc în Sânmihaiu Român, în 18 noiembrie. Aproximativ 500 de voluntari s-au înscris pentru a planta cei 4.000 de puieţi forestieri. Organizatorii acțiunii „Plantăm fapte bune în România” pun la dispoziţia voluntarilor transportul (plecare din parcarea Iulius Mall, la ora 8.00), puieții de copaci, mănuși de protecție, unelte, apă, sandwich-uri, serviciu de prim ajutor în caz de nevoie și cabine ecologice.


„Vom desfășura o acțiune de extindere și completare cu puieți în cea de-a doua plantație deschisă de noi în martie 2016, cu rol de perdea de protecție forestieră, la Sânmihaiu Român”, a spus Andreia Schneider, coordonatorul local.


Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement).

Acţiunea din 18 noiembrie este realizată cu sprijinul Ministerului Apelor şi Pădurilor, Romsilva, Jandarmeria Română şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Organizatori locali sunt Asociația ECO CLUB Timișoara şi Primăria și Consiliul local al comunei Sînmihaiu Român. Echipa organizatorică va anunța orice modificare a programului care poate apărea în funcție de condițiile meteorologice.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Acțiunea de plantare va avea loc în Sânmihaiu Român, în 18 noiembrie. Aproximativ 500 de voluntari s-au înscris pentru a planta cei 4.000 de puieţi forestieri. Organizatorii acțiunii „Plantăm fapte bune în România” pun la dispoziţia voluntarilor transportul (plecare din parcarea Iulius Mall, la ora 8.00), puieții de copaci,...

Preluat de la EVZ