Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut, conform Agerpres, tuturor autorităţilor implicate o cooperare constituţională loială, dezbateri reale şi fundamentate pe necesităţile sistemului judiciar.


“Cerem tuturor autorităţilor implicate (…) o cooperare constituţională loială, dezbateri reale şi fundamentate pe necesităţile sistemului judiciar, sens în care vom intensifica dialogul instituţional pentru a asigura deplina efectivitate a componentei de cooperare a Mecanismului Comisiei Europene”, a afirmat Toader, într-o conferinţă de presă, după publicarea raportului privind progresele înregistrate în Justiţie în cadrul MCV.


El a spus că se vor stabili termene de răspuns pentru partenerii instituţionali implicaţi în realizarea îndeplinirii recomandărilor MCV, pentru dinamizarea procesului de implementare a acestora.

Afirmăm profunda angajare a autorităţilor române în sensul îndeplinirii tuturor recomandărilor, contând, în acelaşi timp, pe sprijinul constant al Comisiei în realizarea obiectivului de finalizare a MCV”, a transmis ministrul Justiţiei.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut, conform Agerpres, tuturor autorităţilor implicate o cooperare constituţională loială, dezbateri reale şi fundamentate pe necesităţile sistemului judiciar. 'Cerem tuturor autorităţilor implicate (...) o cooperare constituţională loială, dezbateri reale şi fundamentate pe necesităţile sistemului judiciar, sens în care vom intensifica dialogul instituţional pentru a asigura...

Preluat de la EVZ