Două persoane au fost rănite, astăzi, într-o explozie urmată de incendiu care a avut loc într-un bloc din localitatea Moinești, județul Bacău. Alte șase persoane au fost evacuate preventiv din bloc.

Potrivit IGSU, într-un apartament aflat la parterul unui bloc de locuit cu patru etaje din localitatea Moinești, județul Bacău, a explodat o butelie, iar deflagrația a fost urmată de incendiu.

Două persoane au suferit arsuri și au fost transportate la spital.

”De asemenea, o a treia persoana se află în evaluare medicală la fața locului, însă până acum nu s-a impus transportul la spital”, arată sursa citată.

 Șase persoane au fost evacuate preventiv din bloc, urmând să fie făcute verificări pentru a se stabili gradul de afectare a clădirii.

Incendiul a fost lichidat. Pentru gestionarea situației au fost alertate două echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj medical SAJ.

Potrivit IGSU, din primele cercetări a reieșit că structura de rezistență a clădirii nu a fost afectată.

”Se pare că explozia nu a fost cauzată de butelie. Continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, arată sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/explozie-intr-un-bloc-doua-persoane-au-fost-ranite-44145.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/explozie-intr-un-bloc-doua-persoane-au-fost-ranite-44145-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv