Presa din Turcia a revenit în această dimineață asupra situației lui Mircea Lucescu. Cotidianul Fanatik susține că Senol Günes a fost ofertat de federație, iar dacă va accepta, Lucescu va fi înlocuit de la cârma echipa naționale.

“L-am așteptat de atâta timp pe Mircea Lucescu, dar e frustrant ce se întamplă. Dacă Güneș acceptă oferta, Lucescu va fi dat afara”, notează jurnaliștii de la Fanatik.

În vârstă de 65 de ani, Günes pregătește formația campioană, Beșiktaș, cu care este aproape de calificarea în primăvară europeană a Ligii Campionilor. Antrenorul născut la Trabzon a reprezentat prima variantă pentru postul de selecționer, dar Beșiktaș n-a fost de acord să-și piardă tehnicianul, astfel că Mircea Lucescu a apărut în prim-plan. Günes a cucerit două titluri cu Beșiktaș, în 2016 și 2017.

Mircea Lucescu a bifat șase meciuri pe banca Turciei. Cu el la timonă, națioanala a înregistrat patru înfrângeri (2-0 cu Ucraina, 3-0 cu Islanda, 2-0 cu România și 3-2 cu Albania), un egal cu Finlanda (2-2) și o victorie cu Croația (1-0). Doi ani de contract mai are “Il Luce” cu turcii, salariul anual fiind de patru milioane de euro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/mircea-lucescu-ar-putea-fi-demis-de-la-nationala-turciei-44148.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/mircea-lucescu-ar-putea-fi-demis-de-la-nationala-turciei-44148-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv