Vedeta s-a plâns apropiaţilor că nu ştie cum să rezolve problema fiului ei, fără să facă prea multă vâlvă, scrie spynews.ro citat de bzc.ro. Mai exact, în timp ce se afla la şcoală, fiul Minodorei a constatat că cineva i-a umblat în portofel şi i-a furat toţi banii pe care îi primiese de la părinţi, pentru taxi şi masa de prânz.


Potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta nu a fost prima dată când băiatul, elev în clasa a II-a la un colegiu de prestigiu din Bucureşti, a fost ţinta hoţilor, dar, pentru a evita un scandal, Minodora şi soţul ei au preferat să tacă, sperând că situaţia nu se va repeta.Zilele trecute, însă, când băiatul a fost prădat din nou, vedeta a avut parte de un şoc şi a decis să pună capăt acestei situaţii, anunţând că va depunde o plângere şi va solicita efectuarea unei anchete. Iar hoţul ar putea fi identificat foarte uşor, fără prea multe investigaţii, pentru că sala în care a avut loc incidentul este supravegheată video.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Vedeta s-a plâns apropiaţilor că nu ştie cum să rezolve problema fiului ei, fără să facă prea multă vâlvă, scrie spynews.ro citat de bzc.ro. Mai exact, în timp ce se afla la şcoală, fiul Minodorei a constatat că cineva i-a umblat în portofel şi i-a furat toţi banii pe...

Preluat de la EVZ