„Am fost urât toată viața mea. Însă dacă pot fi considerat sexy pentru un an, atunci pot să primesc acest premiu!”, a declarat Blake Shelton, în vârstă de 41 de ani.


Blake Shelton le-a spus jurnaliștilor de la revista People “că abia așteaptă să îl tachineze pe Adam Levine, unul dintre colegii lui din juriul emisiunii „The Voice” și solist al trupei Maroon 5, în legătură cu titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață” pe care l-a primit marți. De altfel, Adam Levine a primit și el acest titlu în 2013”, titrează diez.md


„Nu voi trata acest premiu așa cum au făcut-o Hugh Jackman sau alți bărbați celebri, care au preferat să fie modești în legătură cu acest titlu. Oamenii mă vor urî din această cauză”, a glumit Blake Shelton.

De la Mel Gibson, John F. Kennedy Jr. sau Parick Swayze si pana la Brad Pitt, Adam Levine ori Channing Tatum, iata care au fost cei mai sexy barbati din lume in ultimii 30 de ani,  precum şi George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Ryan Reynolds și David Beckham.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Am fost urât toată viața mea. Însă dacă pot fi considerat sexy pentru un an, atunci pot să primesc acest premiu!”, a declarat Blake Shelton, în vârstă de 41 de ani. Blake Shelton le-a spus jurnaliștilor de la revista People 'că abia așteaptă să îl tachineze pe Adam Levine, unul...

Preluat de la EVZ