Rose McGowan „s-a predat la începutul după-amiezii la un centru de detenţie pentru adulţi din comitatul Loudoun”, a explicat Kraig Troxell, purtătorul de cuvânt al biroului şerifului din acest comitat, conform Agerpres care citează AFP.


Un mandat de arestare pe numele vedetei a fost emis la începutul acestui an de către poliţia aeroporturilor din Washington. „Aeroportul (internaţional) din Dulles se află în comitatul Loudoun”, a indicat purtătorul de cuvânt, precizând că actriţa a fost supusă verificărilor pentru „posesia unei substanţe controlate” în Statele Unite.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că Rose McGowan a fost eliberată în schimbul unei cauţiuni de 5.000 de dolari, însă nu a putut oferi precizări cu privire la data la care actriţa va trebui să apară în faţa instanţei.Potrivit revistei Variety, mandatul de arestare a fost emis de către poliţia aeroportului pe 1 februarie, după detectarea unor urme de stupefiante pe obiectele personale uitate de actriţă într-un avion al companiei americane United Airlines. Conform Variety, ar fi vorba de cocaină.

Atunci când s-a făcut publică existenţa acestui mandat de arestare, în luna octombrie, actriţa de 44 de ani a scris pe Twitter: „Încearcă să mă reducă la tăcere?”, precizând că există un mandate de arestare pe numele său în Virginia.

Cu câteva zile mai devreme, ea îl acuzase pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein, de hărţuire sexuală, înainte de afirma că a violat-o.

Declaraţiile actriţei constituie unul dintre vârfurile de lance ale celor care s-au plans de comportamentul producătorului, în condiţiile în care peste 100 de femei l-au acuzat pe Weinstein de hărţuire, agresiune sexuală de viol.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Rose McGowan „s-a predat la începutul după-amiezii la un centru de detenţie pentru adulţi din comitatul Loudoun”, a explicat Kraig Troxell, purtătorul de cuvânt al biroului şerifului din acest comitat, conform Agerpres care citează AFP. Un mandat de arestare pe numele vedetei a fost emis la începutul acestui an de...

Preluat de la EVZ